Etichete

, , , , , , , , , ,

Mihai Mezei_Cristina Dijmare_Frumoasa din padurea adormita

Nu stiu daca conteaza sau nu parerea mea dar sunt dezgustat de ceea ce citesc in ultima perioada pe retelele de socializare. Imi pare rau sa vad cum numele Operei Nationale Romane este denigrat si umilit mai ales in presa internationala, avand la baza argumente nefondate.
Cel mai important lucru este ca artistii ONB NU SUNT XENOFOBI!!!!!! Cu mult timp inaintea conducerii domnului Kobborg au fost foarte multi balerini de alte nationalitati care au colaborat cu Opera fara a fi niciun fel de problema.
Parerea mea este ca domnul Kobborg (initiatorul acestui scandal mediatic) in mod normal nu ar mai trebui sa reprezinte aceasta institutie pe care a dezonorat-o sistematic in ultima perioada.Eu nu contest sub nicio forma valoarea profesionala a dumnealui si a Alinei Cojocaru! Cine spune contrariul este clar ca nu are habar de balet.Referitor la comentarile aduse la adresa Cristinei Dijmaru,Biancai Fota si nu numai ,in care se spune ca au o atitudine neprofesionista si nerecunoscatoare fata de conducerea domnului Kobborg, tin sa precizez ca cele doua balerine mentionate mai sus aveau statutul de prime balerine cu mult inainte de sosirea acestuia la conducerea departamentului balet din cadrul ONB.(am dansat cu amandoua pe scena ONB 😉)
Atunci cand o parte din balerinii Operei au declarat public ca refuza sa mai urce pe scena si chiar au amenintat cu demisia,majoritatea reactiilor au fost de sustinere. In schimb,acum cand cealalta parte(mult mai numeroasa) protesteaza in aceeasi maniera refuzand sa urce pe scena pana cand situatia nu va fi clarificata,sunt criticati si umiliti public.DE CE???
Mai sunt foarte multe de spus dar ma opresc aici.
Nu sunt persoana care face parte din categoria „adevarului absolut”, toate lucrurile mentionate mai sus sunt vazute din perspectiva mea.
Ma bucur enorm sa vad majoritatea angajatilor ONB uniti in numele adevarului !Sunt alaturi de voi toti indiferent de departamentul din cadrul ONB!
Am toata admiratia pentru Tiberiu Soare si Vlad Conta.
Ramaneti uniti!

Această prezentare necesită JavaScript.

Mihai Mezei_sustinere

Sursa: facebook.com | Profilul personal al balerinului Mihai Mezei