Etichete

, , , ,

5_David Mannara

Această prezentare necesită JavaScript.

Numele meu este David Mannara si am dansat la Opera Naționala București in sezonul 2010-2014, venind din Italia.
De la început de cand m-am alăturat companiei eram doar 4 straini si foarte rapid numărul nostru a crescut pana la aproximativ 20 de străini, pana la sfârșitul celei de a doua stagiuni a trebuit sa împart scena cu dansatori din întreaga lume: italieni, francezi, japonezi, englezi, spanioli, elvețieni, belgieni, cubanezi, americani si desigur cu romani.
Am avut parte întotdeauna de o primire călduroasă din partea colegilor noștri romani, chiar daca venirea noastră in companie a fost dintr-o data si a adus multe schimbări.
Întotdeauna au avut o grija mai mare de noi pentru ca erau conștienți de faptul ca nu suntem in țările noastre si suntem departe de familie… astfel ei au devenit FAMILIA NOASTRĂ… La fiecare pas am foat protejați
Un exemplu: Draga mea prietena Maki Shirase a avut nevoie urgentă sa fie operata de apendicita, primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi sun colegii romani care imediat ne-au dus la spital si au așteptat cu noi toata noaptea pentru a ne susține colegii.
Asta este numai una din multele episioade in care colegii mi-au arătat ca am întotdeauna ceva de învățat de la ei.
Am cele mai frumoase amintiri in București si pe scena Operei Naționale București pentru ca am fost oameni din tari diferite, culturi diferite dar dragostea pentru arta a fost lipiciul care ne-a unit si ne-a adus împreuna!!!
Nu pot accepta ca cineva care nu înțelege situația din spatele ecranului rece al televizorului, fara ca într-adevăr sa stie si bazându-se doar pe un articol de presa care nu prezintă realitatea si ii acuza pe nedrept de xenofobism.
Eu si toți colegii străinii care ne-am alăturat companiei in 2010 suntem dovada ca ceea ce se spune acum nu este adevărat.
Sunt mândru ca am petrecut 4 ani in România, in București. A fost cea mai buna decizie pe care am facut-o vreodată. Va susțin din toata inima mea prieteni si colegi.
FIȚI PUTERNICI, FIȚI CURAJOȘI

 

Sursa: facebook.com | Profilul personal al balerinului David Mannara