Etichete

, , , , , , , , ,

Inventatul scandalul al xenofobiei a fost pus imediat sub lumina reflectoarelor de mass-media avidă după scandal, iar autoritățile au făcut un pas înapoi.

Ministrul Vlad Alexandrescu s-a spălat pe mâini, în stilul Pilat din guvernul tehnocrat, și a anunțat că de rezolvarea problemelor de la Opera Națională din București se ocupă vicepremierul Dâncu.

Iar Dâncu încearcă să rezolve diferendele în stilul „pacea de la Cozia”, invitând la Guvern cinci reprezentanți ai angajaților, dar și pe cei care au lansat scandalul cu xenofobia, coregraful Johan Kobborg și Alina Cojocaru. Angajații Operei Naționale din București refuză acest compromis și i-au transmis vicepremierului că-l așteaptă mâine, printre ei, dacă dorește cu adevărat un dialog onest și eficient.

Întâlnirea dintre Vasile Dâncu și angajații Operei Naționale București s-a anulat, după ce vicepremierul a refuzat să meargă la discuții.

Mai mult:

INTERVIU Tiberiu Soare: „La ora actuală, Opera Națională București nu are un director desemnat”. Vicepremierul Vasile Dâncu a refuzat să meargă la discuții cu angajații